Det har kommit en ny version av Samfunds-karl!

Efter lång tid, så är han äntligen här! Å! Han heter Arbets-karl och han arbetar! Ja, han passar tider, tjänar pengar, blir trött, fasansfullt trött, efter långa dagar i korridorer och i rum, där han lyfter och puttar på människor, hit och dit (för även om de är gamla och snart ska dö, så är de fortfarande tunga). Överhuvudtaget är Arbets-karl en ganska skötsam person, med, kunde man nog säga, en större moralisk fasthet än sina andra versioner. Han äter och dricker lagom, går upp tidigt, lägger sig tidigt, för överhuvutaget ett ordentligt liv, med få utsvävning och mycket regelbundenhet. Många är stolta över honom. Ni kan träffa honom på diverse äldreboenden runt om i nejderna.

1 thought on “Det har kommit en ny version av Samfunds-karl!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *