Årsmöte Berlin, post-reflektion.

Chapmaner!

Då var vi alla hemma välbehållna från Berlin och med en natts sömn! (Hugo du överlevde hemfärden?). – Vilken resa! – Nog skötte vi oss bra! Sannerligen en gott arbetande björn, kvick och med stora planer, titta bara på denna lista: ett utomordentligt möte med goda idéer, samtal, ärlighet och beslut, dessutom: videofilming, fotografering, middagar samt drycker av alla de slag, lite danssteg, allmän urflipp och god vänskap.

Vad gäller vad vi kommit fram till och under den närmaste tiden ska jobba med, bör det första att göra vara att sammanställa mötesprotokollet, – så Hugo! Om du kunde skriva rent det på dator och skicka det till mig, så vidtar jag med lite arbetsuppgifter till respektive! (Kommer tillbaka från Sardinien nästa tisdag så om ca en vecka senast vore bra).

Det säger vi för nu.

/Ordförande

Ps. Jag är försunken i mörk detroit-techno samt studier av Tresor, ämnen att forska sig djupt i! Ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *