Yes! Här kommer en liten chapmansk uppdatering, 6/2 2014.

Yes! Här kommer en liten chapmansk uppdatering, 6/2 2014.

Vi har snyggat upp hemsidan en aning. Bland annat så har våra pojkbandsbilder försvunnit. Kanske blir våra fans av detta litet irriterade. Rykande färska siffror talar om 70-80 stycken hemsidebesökare år 2013. Men detta får de tåla – att vi har blivit vuxna. Vi olika chapmaner har även fått lite fylligare texter om oss själva under rubriken ”Chapmaner”. – Så att ni lär känna oss bättre! Dessutom finns det en alldeles ny rubrik, ”Projekt”. Här kommer vi presentera samfundets pågående konstnärliga operationer, stora som små. Snart kommer det även en chapmansk youtube-kanal, – det ni! och i tidens tecken.

Ja, är den inte fin? – vår vita sida!

 

/ Ordförande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *