Chapman fyller 30år!

Chapman fyller 30år!

Ett tal apropå vår sekreterares födelsedag. – Ett sådant larm, en sådan middag, en sådan fest!

Johan Orre, 30 år.

Som ordförande för Det Chapmanska Samfundet för Estetik och Filosofi (csef) har jag fått i uppdrag att säga ett par ord om en av vårt samfunds förgrundsfigurer, Johan Orre, – idag 30år.

Som samfundsmedlem är Johan en samvetsgrann och trogen mötesdeltagare, han köper dyra viner, ordnar med fint öl och ställer ofta till gästabud. Han har en bra mustasch, klär sig inte sällan italienskt och bär ofta litterära skor. Dessutom är han samfundets förstefotograf och filmare, en äldre pojke med stort konstnärligt seende och skärpa, – vass, vig, varsam, vital, med lagom mycket trots och surhet för att perfekt passa in i vår broderliga familj på sju.

Vi övriga chapmaner, Jag Ordförande Karl Petter Äng, Kassör Hawk Eles, Suppleant Fred Hayden, Kristopher ’Buffy’ Gibson, Stockholmsbaserade Hugo Svanborg samt vår medlem i Trosa Jonathan E. Larsen, önskar Dig härmed en stor 30-årig fest, – låt allt smaka.

/ Csef, 11/2 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *