Chapman fyller 30!

Fred Hayden, 30 år.

2014 är året då Csef blir trettio. Samfundet är visserligen bara fem år gammalt, ett litet barn, men dess medlemmar växer till sig. Idag den 2 mars är det vår tänkare, Fred Hayden, som fyller. Som ordförande för Det Chapmanska Samfundet för Estetik och Filosofi (csef) är det min sak att uppmärksamma detta, – OCH ATT YTTERLIGARE SÄGA: ”Grattis Hayden! När vi får chansen och är samlade så är alla glas dina att dricka! Alla maträtter dina att äta! Tag den andra 30-åringen Johan Orre i handen, gå mot solen  – och vi andra följer.”

Övriga chapmaner, Kassör Hawk Eles, Sekreterar Johan Orre, Kristopher ’Buffy’ Gibson, Stockholmsbaserade Hugo Svanborg samt vår medlem i Trosa Jonathan E. Larsen, önskar Dig likaledes gratulationer.

/ Ordförande Karl Petter, 2/3 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *