BOKMÄSSAN 2014 Göteborg; två rapporter.

BOKMÄSSAN 2014, DEL 1; tors + fre.

Vad att rapportera efter två bokmässodagar? – Jag är medlem i det SWEDENBORGSKA sällskapet genom att ha köpt EMANUELS ”Om himlen och helvetet”!  Jag har sagt hej till HARRY MARTINSON-SÄLLSKAPET! Jag har minglat med CHAPMANER Johan och Hawk! Jag har minglat med världens bästa Berndt! Han som intervjuvade mig förra året; som gör det år; som kommer göra det på Värmlands bokmässa om en månad! Jag har sålt SMS MELLAN K & E men istället för valutan sedlar och mynt har jag fått öl och drinkar! Jag har träffat mor! Sten! Eva-Britta! Missat HORACE! Smugglat in folk genom entrén! Sålt min gamla bok LETAREN för 100 kronor! Släppt in Kenneth till cirkusen! Druckit ABSINT!

Imorn? Fler äventyr!

WP_20140925_015

 

BOKMÄSSAN 2014, DEL 2.

Där sitter visst jag på scenen, – med Berndt, Sms mellan K & E och Fartdiktstavlan (det blå ska vara himmel och upp! Det gröna gräs/växtlighet och ner!) vid min sida. En sådan samling dårar! Vi vill tacka alla som kom! hörde! lyssnade! såg! på samtalet om den experimentella kärleksromanen Sms mellan K & E!

Nästa äventyr blir en rapport från Värmlands Bokmässa 1/11. Då ska jag återigen sitta ner med dessa verk, människor, texter och prata. – Mest om Fartdikterna!

Phu!

 

PS. Ännu en gång ett större tack än till någonting annat, – till dig Emilia. DS.

V__4341

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *