15/10 2014 SAMMANKOMST.

Trots att det regnar kommer csef genomföra detta den andra sammankomsten under hösten. Tyvärr har sammankomsten blivit uppskjuten en och två gånger. Detta, rapporterar ledning och styrelse, kommer inte ske igen. Alla tider är bra. Alla tider är dåliga. Så som JAG förstått det (vem är jag? och om jag är den; hur är det möjligt?) kommer mötet inte minst upptaga till bordet; federers medlemsskap; hur gick det egentligen på Bokmässan anno 2014 för verken Sms mellan K & E och Fartdikter! trots att det senare inte ännu släppts fri på den svenska marknaden? Succé så som utlovat? Eller (ännu ett) fiasko? Berndt? A bsint? Johan och Håkans uppträdande, kavajer? – Vi kommer diskutera herren i Berlin och filmprojektet som alltmer materialiseras  och tar form; denna stora, vida och allt annat än sedliga filmiska vision… – Har chapman en specifik målsättning med vintern? Ett idéprogram under  pågående? Ett party? En sång? Nja… Och hur går det med samfundets aktier? Dess ekonomiska chanser att utvecklas? Det verkar även som om en chapmansk medlem numer är bostatt i Norge och dess huvudstad Oslo; varför? Finns det en hemlig, taktisk plan för detta?

 

Ja stort och smått kommer samsas.

 

Rapport följer.

 

/  Ordförande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *