NYA HETA BOKNYHETER, 31/10 2014.

Fartdikter! är sedan en tid släppta fria i Sverige. De smuggaldes in i landet av ett par av mina allra bästa bok(upp)handlare vid gränsen Swinoujscie-Tyskland;  fortsatte sedan på olika bussar genom Deutschland, till Danmark och sedan in via Köpenhamn-Malmö-tullen; där så mycket stoppas. – Yes! Framme! Blått och gult!

WP_20141008_001

I helgen (lör 13:00) ställer de sig på scen i Karlstad och på VÄRMLANDS BOKMÄSSA. Berndt kommer ännu en gång hålla i mozarts pinne och dirigera (mig). Men det finns också ett hemligt moment; min mamma kommer att läsa några av de förbjudna dikterna! på scen!

Så kom dit om Ni vill! – Och känn marken skaka! Farten komma! ”Bang! Bom!”

 

/ Karl Petter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *