VÄRMLANDS BOKMÄSSA 2014 MM.

Tänk att en bok kan erbjuda – så mycket nyheter! Se här!

*Bokmässan i Karlstad innebar ett stort släktkalas, en värmlänsk (för)samling kring FARTDIKTER!  – Liksom fotot antyder; en seger!

 

WP_20141101_011

 

* Bokmässan i Karlstad innebar att den första upplagan av FARTDIKTER! – är slut! Detta innebär i sin tur inte bara en känsla av att marknaden kan påverkas även av den tunnaste av böcker, utan också – och inte minst – att en andra upplaga av FARTDIKTER! kommer att tryckas. (Och denna upplaga ryktas innehålla ’överraskningar’, ’nya stämningar’, ’rättade fel’).

* Bokmässan i Karlstad innebar även att en kostym uppfunnits. Likom Goethes Werther klädde sig i blå frack och gul väst (”Wertherkostymen”) klär sig en fartdikt i, eller rättare sagt: fartmänniskan, i en speciell dräkt (se foto). Sätter man på sig den – får man fart.

WP_20141105_006

 

Förutom dessa nyheter (goda! Likt solens strålar!) – kommer csef, samfundet, ha SAMMANKOMST idag. Där kommer nytt nytt och modernt diskuteras.

 

/ Ordförande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *