24 oktober 2015.

Vi är uppe igen! Efter en längre tvist med inbrottstjuvar på internet, vissa ekonomiska och ideologiska stormar, – kan vi äntligen ge vår verksamhet symboler igen. Jag vill passa på att tacka Redaktören till karlpetterang.se för ett tillfälligt gästspel å samfundets vägnar (se vidare http://karlpetterang.se/text.html).

Äntligen, – verksamhet! Arbete!

(BILD)

I övrigt gäller för verksamhetsåret 2015-16: samma medlemmar, samma mötespraxis, samma grundläggande överenskommelse vad gäller synen på tid, konst, kost och arbete, det vill säga att allt bör utgå ifrån ett hävdande av det egna geniusets förhållande till dessa samhälleliga fakta, dessa rätter som var och en behöver äta. Allt detta återigen, – med lite nyheter, det moderna…

 

/ Ordförande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *