26 mars 2018

Dröjsmålen har visserligen varit många… Och om det töande förut – gör sig stormvädret redo nu. Verk syns mot Horisonten! “CHAPMANIA, CHAPMANIANIA!”

Vår värld kommer att skildras av den nyvunna och nyfunna Poeten Sebastian Vegræus. Detta är det överenskomna. Mister Vegræus är en sällsynt själ, varken god eller ond, snarare – en redaktör på ett visst POETERI. Men det har visat sig att han långt ner i sin själs gömmor också hade andra anlag, egensinniga och alltjämt unika.

Men innan detta Ode, för så vill han kalla det, står färdigt, måste givetvis denne slags herre godkännas av alla sju chapmaner. Och det kan ta längre tid än vad man kanske tror. Ty inte ens jag, Ordförande och Navigator, vet idag… den 26/3, exakt vart vårt samfund seglat på den Sju Haven sedan sist.

Men: På Återhörelse, bästa besökare! Vi är tillbaka!

/ Ordförande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *